129. TEST

DSC_1060c.JPG

JOEPIE? WE ZIJN TERUG. DEZE RUBRIEK IS NU AANGEPAST!

MAAR... SCROLLEN LUKT NIET ALTIJD VAN DE EERSTE KEER.

Blijkbaar moeten we wachten tot de reclamebanier volledig is. Als het dan nog niet lukt, dan klikken we met de rechter muisknop en kiezen 'Opnieuw laden', tot het lukt.

Het probleem is doorgegeven aan Skynet.

Best nog niet reageren a.u.b.

Bedankt alvast aan het Skynet-team!!!

De 6 andere blogs hebben zij ook in gang gekregen, maar vertonen dezelfde problemen!

Mogelijk heb ik hier een te zware foto gezet op vorige rubriekjes. We werken er zelf ook aan.

gidsjoris 7 comments

Commentaren

 • De scroll-problemen zijn zo goed als opgelost. Toch heb ik vandaag nog 2 keer 'opnieuw herladen' geklikt om verder te kunnen. Ik vermoed dat het probleem helemaal opgelost zal zijn, na intensiever gebruik van mijn blogs.

 • Ik vrees van niet Joris.. heb zojuist weer een mailtje naar Skynet gestuurd, want dat scrollprobleem wordt de laatste dagen weer steeds erger!
  Bijzonder vervelend als je een nieuwe post wil maken.. ben al een paar keer de hele post kwijt geweest als ik foto's wilde gaan toevoegen en de scrollbalk verscheen niet..!
  Mail jij ook nog eens naar Skynet.. hoe meer klachten ze krijgen hoe serieuzer ze ze nemen hoop ik!

 • Doe ik. Heel erg bedankt, het stelt mij gerust dat ik niet de enige ben. Op sommige blogs zijn nu plots de commentaren gesloten.
  Beste MizzD, misschien een goede tip: ik maar iedere maand een wordfile aan, en schrijf daar mijn rubriekje in. De tekst van het laatste rubriekje kopieer ik dan naar het invoerblad, zo gaat er niets verloren.
  Succes!

 • Het schijnt dat ze het probleem van die scrollbalk hebben opgelost.. dat schrijven ze mij in een mailtje.. maar ikzelf ervaar anders. :-(

 • Recentste bericht:
  men werkt er aan, en dat geloof ik eerlijk. Ik heb er wel vertrouwen in. Ook het probleem van die commentaarlijnen die plots worden gesloten. Ook daar wordt aan gewerkt.
  Ik heb daar vandaag weer een mail over gekregen. (nummertje 21, maar ik heb het hen ook niet gemakkelijk gemaakt met die 7 blogs).

 • En nu ligt alles eruit door een 'internal error'.. ze werken er inderdaad aan, maar het gaat niet echt gemakkelijk geloof ik.

Post een commentaar

Optional