134. WAAR IS DE VOGEL?

muziek, blauwe hagen

Georges, het vooraan-staand lid van onze multischizofrene eenmansredactie, heeft het eindelijk door: de Feniks is gaan vliegen.

Nu Georges beseft dat onze fabelachtige vogel, met supersonische snelheid naar de ‘Blauwe Hagen’ is getrokken, en daarna waarschijnlijk zijn tocht verder zal zetten naar ‘Gidsjoris-Sky’, begon hij met veel overtuiging keihard te zingen.

Hoor hem bezig op:

https://www.youtube.com/watch?v=5WFBppsP9C8

Let op de uiterst diepzinnige tekst! Je zou zweren dat het André Van Duyn is.

Mocht het linkje niet werken (waarschijnlijk door windows vista of zo), zoek het dan op met google, door

the trashmen surfin bird 1963

De originele live video is zalig en wordt helemaal hilarisch naar het einde toe.

Weet je wat, we vragen het gewoon aan, aan Hans.

©FOTO: 130302-DSCN4531b

Commentaren

  • Ben blij voor je dat het weer lukte op de Skynetblogs.. maar je zo laten tobben tss.. ze zouden je wel een beetje uitleg verschuldigd zijn hè!
    Groetjesss!

  • MizzD: EERLIJK: als ik 'Skynet(wolkje)blogs' links boven aanklik, kom ik op het gekende schem, maar dat zet zich onmiddellijk vast. Dat lijkt nog niet opgelost, mijn computer zegt dat deze pagina niet veilig is.
    Heb ik misschien ook al eens een foute login en paswoord gebruikt, dan is dat mijn schuld. Ik denk dus dat de problemen voor 50 % door Skynet (Proximus) veroorzaakt zijn en dat ik zelf ook al eens een foutje kan maken.

  • Je zoekt de schuld veel te snel bij jezelf.. als jezelf niks veranderde en het heeft zo altijd gewerkt, dan moet het als het fout gaat, wel aan de ander liggen. Beetje logisch nadenken kan zo verhelderend werken. Maar bij Skynet is het eerste dat ze schrijven dat het aan jóúw pc of browser ligt.. no way!

  • Hilarisch is inderdaad het correcte woord voor dit filmpje :-)
    schitterend toch !

Post een commentaar

Optional